WWW.LOONBEDRIJFGREIJDANUS.NL

 06 20744170     |      INFO@loonbedrijfgreijdanus.nl

Over ons

Vanaf het huidige adres is op 1 mei 1997 bij de Kamer van Koophandel ingeschreven Loonbedrijf A.S. Greijdanus. Dit gebeurde door Adriaan Greijdanus, zoon van een veehouder met passie voor techniek. Eerder werkte hij als monteur bij een landbouwmechanisatiebedrijf, maar toch lonkte het vrije ondernemerschap. Er werd een 140 pk John Deere aangeschaft en een 9,5 kuubs mesttank, en Adriaan ging los.

Nu 20 jaar later is A.S. Greijdanus een kleinschalig loon- en grondverzet bedrijf geworden met een enthousiast team van 4 personen. Voor bijna alle in de veehouderij voorkomende werkzaamheden zijn er machines aanwezig. Deze voldoen aan de modernste eisen, zoals onder andere GPS besturing en luchtdruk wissel systemen, waarmee de klanten optimaal bediend kunnen worden.

Ook is er voor grondverzet een diversiteit aan kranen beschikbaar, van 1.500 kg minikraan voor het lichtere werk tot aan een 25 tons rupskraan, voor grootschalig grondverzet.

De mogelijkheden

Op deze website tonen we u graag ons machinepark. We hebben echter nog meer specifieke machines in ons pakket voor een zeer uiteenlopende variëteit aan werkzaamheden, Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

U kunt ons telefonisch bereiken via 06-20744170 of via onze contactpagina, door hieronder te klikken.